torsdag 23. september 2010

Klart for hulldekke!

Da er alle innvendige bærevegger for hulldekke og punktlaster ferdige. Hulldekket kommer på mandag :) Ser virkelig frem til å få på plass dekket.
Leca-veggen som ligger inntil grunnmuren er armert inn i muren med kamjern i fugene og 2 jern i u-blokka. Det blir ignen krefter på veggen bortsett fra en liten punktlast på ene enden, men da sitter den iallefall godt nok fast :)

 

 
Posted by Picasa

4 kommentarer:

  1. Hva som kommer oppå hulldekket? Bindingsverk i tre eller mer mur?

    Må bare få sagt det at du er pinlig nøyaktig på ting, og utrolig dyktig!

    Hilsen Preben :)

    SvarSlett
  2. Hyggelig med skryt da gitt :) Takktakk
    Jo mer nøyaktig det er i bunn, jo kjappere er det for snekker å sette opp.
    Det blir vanlig bindingsverk på dekket. Må se ann når hulldekket er lagt om jeg må flytsparkle eller ei, men jeg har en liten mistanke om at jeg er nødt til det :/ Men det blir ikke før huset er tett, og da tar jeg rom for rom der det er nødvendig.

    SvarSlett
  3. Er vel normalt å måtte flytsparkle hulldekke, siden det kan være litt variasjon mellom hvert dekke på grunn av at overspennet som det er støpt med ikke bestandig blir på millimeteren likt.

    SvarSlett
  4. Det ser veldig jevnt ut nå som dekket er på plass faktisk. På undersiden er det 15mm overhøyde på det meste, men jeg har planer om å shimse opp de minste elementene på deleveggen for å få jevn himling, da blir det også veldig jevnt på oversiden. Men jeg får se når jeg har gyset ferdig om jeg må flyte eller ei. Er i utgangspunktet positiv til 15mm overhøyde på 4,5 meter, så om jeg eventueltflyter i endene og et par meter innover skulle det bli tilstrekkelig plant.

    SvarSlett